LITT OM KRISTA HARTMANN

Krista Hartmann Interiør AS ble etablert i 2003 og er et solid interiørarkitektkontor med bred erfaring og kompetanse på det private markedet.

I de senere årene har vi også bygget kompetanse på så vel det kommersielle som det offentlige markedet. Vi har hatt stor glede av  å jobbe med både butikker, restauranter og flere flotte kontorprosjekt. I dag har Krista Hartmann Interiør fem ansatte og kontor med stort showroom i Vollsveien 4, sentralt i Oslo.

Vi er opptatt av å lytte til kunden og ivareta deres ønsker gjennom hele prosessen. Vi skaper et unikt resultat som er skreddersydd for kundens behov og prosjekter. Krista Hartmann Interiør AS tar hånd om oppgaven  fra A-Å og bistår med alle leveranser som trengs for å realisere prosjektet. Vi samarbeider med et stort nettverk av samvittighetsfulle og dyktige håndverkere og leverandører i inn- og utland. 

Krista Hartmann er utdannet ved  University of Brighton og fra Statens Kunst og Håndverksskole i Oslo og er medlem av NIL, Norges interiørarkitekters landsforening.

Krista Hartmanns kontor var representert i Andrew Martin Design Review i 2013, 2015, 2016 og 2017 - som er en årlig internasjonal designkonkurranse for annerkjente interiørarkitekter og designere. 

Kontoret vant også prisen "Highly commended" Interior Design Private Residence Norway, i London høsten 2016.

Å levere med stolthet i alle ledd er vårt motto   –   vi elsker gleden av å se hva vi kan klare å skape sammen med våre kunder.

 

krista.jpg

Krista Hartmann 
Interiørarkitekt MNIL/kreativ leder

+ 47 970 64 654, krista@krista.no

marianne.jpg

Marianne Irgens 
Kontoransvarlig

+ 47 22 55 15 00, post@krista.no

marlin.jpg

Marlin Aasbø 
Interiørdesigner/DAK tegner

+47 416 52 484, marlin@krista.no

pia.jpg

Pia Stange
Interiørdesigner/DAK tegner
+ 47 415 61 136, pia@krista.no